Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги къде мога да рециклирам тампоните на носачите на алфа 166 в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

То хубаво ама правете разлика между 156 и задницата на 166.Има огромно значение и разлика!
    На едната става на другата не.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Опита ми е само със 156 определено!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе професорите с цените нещо нищо не казват??? Защо ли?
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Струва ми се, че се заформя един приятен спор.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            То хубаво ама правете разлика между 156 и задницата на 166.Има огромно значение и разлика!
            На едната става на другата не.
            точно!
            моля всички да правят разлика между 156 и 166, между тези два модела нищо общо няма освен моторизациите - факт.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
              точно!
              моля всички да правят разлика между 156 и 166, между тези два модела нищо общо няма освен моторизациите - факт.
              И двете са сладурски, но и 146 си има своя чар - като осичка е.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                И двете са сладурски, но и 146 си има своя чар - като осичка е.
                да ти кажа аз се отвратих от малките коли преди 4 години за мен по-добре стара голяма бингия - отколкото нова малка кола... но това е мое мнение съпбразено с моите лични опит и наблюдения...
                принципно за мен 145/6 са малко халтави колици ама пак мое мнение.
                за мен от малките Алфи най-яка е 75 тука Пламен и Тони са виновни но .. е така
                Last edited by nightroller; d.m.y г., 20:36.
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

да ти кажа аз се отвратих от малките коли преди 4 години за мен по-добре стара голяма бингия - отколкото нова малка кола... но това е мое мнение съпбразено с моите лични опит и наблюдения...
                  принципно за мен 145/6 са малко халтави колици ама пак мое мнение.
                  Бояне, не точно така, имат си своя чар, лесно се връткат насам-натам - много са директни и имаш усещането, че караш карт, а и подръжката им стана вече много евтина.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 20:41.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Бояне, не точно така, имат си своя чар, лесно се връткат насам-натам - много са директни и имаш усещането, че караш карт, а и подръжката им стана вече много евтина.
                    е да тука си прав.
                    трябва да покарам малко да видя как са.
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Чакайте сега...аз не казвам че 156 е кочина и че 166 е перфектна.Казвам че има голяма разлика в задното окачване!Какъвто и паурфлекс или полиуретан /не ми се търси как се пишат/да сложите,след време се връщате на гуменетките.
                      При малко по сериозно натоварване и преход и двата вида,специално отзад,здават багажа за отрицателно време.За разлика от 156 при които се съмнявам някои да се е оплакал от тези тампони отзад
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Чакайте сега...аз не казвам че 156 е кочина и че 166 е перфектна.Казвам че има голяма разлика в задното окачване!Какъвто и паурфлекс или полиуретан /не ми се търси как се пишат/да сложите,след време се връщате на гуменетките.
                        При малко по сериозно натоварване и преход и двата вида,специално отзад,здават багажа за отрицателно време.За разлика от 156 при които се съмнявам някои да се е оплакал от тези тампони отзад
                        и аз горе долу това казвам - ей таз моя фенщина все върви пред постовете ми
                        при многоточковото окачване тампоните имат заложено поддаване затова са тампони, ако се сложи полиуретан това пресметнато поддаване се анулира и по този начин се губи смисъла на мултилинк-а а поправете ме ако греша ама 166 не е за рацери дето искат твърда возия и безумно директен пърформънс само да добавя, че в този клас 166 има ебахти и директното и стабилното (сравнително) поведение
                        Last edited by nightroller; d.m.y г., 21:20.
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

при многоточковото окачване тампоните имат заложено поддаване затова са тампони, ако се сложи полиуретан това пресметнато поддаване се анулира и по този начин се губи смисъла на мултилинк-а а поправете ме ако греша ама 166 не е за рацери дето искат твърда возия и безумно директен пърформънс само да добавя, че в този клас 166 има ебахти и директното и стабилното (сравнително) поведение
                          Е, ми да - след като возих една престаряла мома на 34г. каза, че в тази кола се чувства като Тодор Живков.
                          sigpic

Comment

Един приятел сравни возията на моята Алфа с тази на новото А6
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Офф
                              Егати обидата нанесе с "престаряла мома на 34г".Вярно че имам бели косми ама..не съм престарял още

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                                Абе Живчо, къде тия цени бе братле??? Преди 10-на дена ходих при Хамел, съвсен друга промоция обяви.......
                                обявената "промоция" включваше и цена за труд монтаж - демонтаж на носачите и избиване - набиване на тампоните цените в сайта са си истински и тампоните си имат 1 година гаранция !!! Парите са си ваши и колите са си ваши никой не може да ви каже какво да правите . Някой беше писал че 156 и 166 нямат нищо общо освен моторите ДА АМА НЕ окачването отпред е почти идентично 2 тампона надлъжно усукващи се (мек отзад и твърд отпред) 1 тампон в средата за вилката на амортисьора и шарнир с ябълката нагоре , горните носачи са лееееееко изменени но тампона и шарнира са идентични КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ??? принципа е еднакъв визуално се различават - факт. Отзад НЯМАТ НИЩО ОБЩО факт

П.П. ФАКТ е че съм силно пристрастен към полиуретана но почнахте да се изказвате неподготвени
                                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
                                X